• ✓ Grundlagt i 1936 og er i dag Danmarks eneste producent af hele og forarbejdede muslingeskaller.

  • ★ Vælg sprog       

    Kvalitet i ægproduktion

    Kvalitet er, når vores produkt skaber merværdi hos vores kunder.

    Calcium giver gode, stærke æggeskaller, som er din garanti for færre knækæg og transportskader og dermed en bedre forretning på grund af mindre spild.

    Muslingskaller afgiver calcium i hele den periode, hvor hønen producerer ægget. Det er et uundværligt mineral for hønen.

    Calcium fra muslingeskaller har den fordelagtige egenskab, at det er længere tid om at nedbrydes (modsat kridt og kalk, der nedbrydes af vand), så hønen får det ideelle udbytte af kalken.

    Æggeskallen bliver tykkere af calcium fra muslingeskaller, det minimerer spildet i produktionen og ser bedre ud på bundlinjen.

    Som tillægsgevinst hjælper skallerne med at formale foderet i hønens kråse, så den nemmere kan omsætte foderet.

    Langt fra høne til forbruger

    Det er noget af en tur sådan et æg er udsat for. Fra det er lagt af hønen i reden, videre til pakkemaskine hos landmanden, derefter til pakkeriet med ompakning til æggebakker inden turen går ud i butikken. Det er en lang og farefuld vej ud til forbrugeren, hvor ægget er udsat for stød og påvirkning.

    Salgschef Svend Erik Olesen ved Hedegaard Agro udtaler:
    ”Jeg sælger produkter i form af skaller til ægproduktion i Danmark. Der er behov for skaller til høns, når de skal lægge æg. De skal have kridt og skaller for at danne skal til æggene, 50-60 gram dagligt, hvoraf halvdelen skal være skaller. Høns har brug for knuste muslingeskaller hver eneste dag.”

    ”Æg er en fantastisk vare. Det er det eneste produkt, der er pakket ind på forhånd. Derfor er det vigtigt med en god skal.”

    – Salgschef Svend Erik Olesen ved Hedegaard Agro.