• ✓ Grundlagt i 1936 og er i dag Danmarks eneste producent af hele og forarbejdede muslingeskaller.

 • ★ Vælg sprog       

  Økologi

  En del af økosystemet

  Muslingerne lever i deres skaller på dybt vand. Når muslingen dør, skylles de tomme skaller ind på lavere vandområder og aflejres på bankerne, hvor der er stor gennemstrømning i vandet, som for eksempel ved udmundinger af fjorde. Her aflejres de i en tykkelse på mellem 15 og 30 cm, afhængigt af tiden. Denne cyklus er en del af økosystemet.

  Økologisk

  Muslingeskaller er en ren, økologisk råvare, uden nogen form for tilsætningsstoffer. De kan anvendes til produktion af såvel konventionelt som økologisk hønse- og fuglefoder.

  DanShells produkter er garanteret salmonellafrie, da al håndtering foregår uden berøring og med opvarmning op til 800 grader.

  Råvarerne kommer primært fra Nordsøen og Nordatlanten, men også fra danske muslingekogerier. Det er muslingeskaller af bedste kvalitet med et calciumindhold på mellem 37 til 39 procent.

  “Vi aftager tomme muslingeskaller fra danske muslingekogerier. Det er en gevinst, fordi det både er skaller af høj kvalitet og genvinding, hvilket matcher hele vores forretningstilgang omkring økologi.”

  – Indehaver, Birger Christensen